Handelsvilkår

Handelsvilkår

1. Køb hos Chicago Roast House

Læg venligst mærke til at der ikke er indgået en bindende købeaftale, før du har modtaget en ordrebekræftelse fra Chicago Roasthouse. 

Desuden tages der forbehold for forsinket leveringstid og manglende varer hos Chicago Roasthouse’s tilknyttede restauranter.

Chicago Roasthouse’s har ikke ansvaret for tryk –og stavefejl, eller evt. prisforskelle i mellem restaurants menukort på Chicago Roasthouse og restaurantens trykte menukort.

Hvis der i forbindelse med køb via Chicago Roasthouse tilføjes ekstra tilbehør i kommentar feltet, i stedet for at vælge ekstra tilbehør i indkøbskurven, skal der påregnes ekstra omkostning når maden bliver leveret. Denne ekstra omkostning skal afregnes direkte med restauranten ved leveringen (kontant). Der tages forbehold for om disse tilføjede varer overhovedet kan leveres.

Skulle du have klager over en vare købt hos Chicago Roasthouse skal du henvende dig til den restaurant, hvor du har bestilt varen. Den leverende restaurant varetager således behandlingen af klagesager for varer købt hos Chicago Roasthouse. Skulle der mod forventning være yderligere grundlag for klage bedes du kontakte Chicago Roasthouse Danmark med oplysninger om, hvem købet er indgået med og hvad klagen drejer sig om.

2. Betaling

På chicago.dk er det muligt at vælge betaling kontant ved levering og afhentning, eller vælge betaling online med følgende betalingsmidler:

Dankort
Visa Dankort
Mastercard
mm

Hvis der vælges betaling ved afhentning skal du regne med at butikken kun accepterer kontanter, dankort eller visa dankort.

3. Fortrydelsesret

Ved køb på chicago.dk er der ingen fortrydelsesret eller returret, såfremt købet omfatter fødevarer.

4. Misbrug

Alle former for misbrug Chicago Roasthouse, eller via Chicago Roasthouse, bliver automatisk logget og vil dermed blive retsforfulgt.

5. Persondatapolitik

Alle oplysninger du giver til Chicago Roasthouse (navn, adresse, telefonnummer, e-mail adresse og password) vil kun blive brugt til at give dig en bedre service og vil naturligvis ikke blive videregivet til andre. 

Når du besøger Chicago Roasthouse logger vi din ip-adresse hos os. Oplysningerne transmitteres/opbevares ikke krypteret, dog transmitteres alle betalingsoplysninger til PBS i krypteret form. Hvis du siger ja til at gemme login og password, gemmes disse i en cookie på din PC.

Desuden har du altid mulighed for at se de oplysninger Chicago Roasthouse har registreret om dig. De registrerede oplysninger i forbindelse med bestillinger gemmes i min. 5 år, i det bogføringsloven stiller krav om opbevaring af regnskabsmateriale i min. 5 år.